Suomen Teholämpö Oy

Suomen teholämpö Oy:n päätoimiala on kayttövesi- ja lämmitysjärjestelmien uusiminen. 

Yritys on perustettu alunperin vuonna 1993. Rakennusalalle yritys siirtyi vuoden 2002 yrityskaupan myötä. Vuonna 2007 maalämpöjärjestelmät ja lattialämmitykset tulivat mukaan urakoihin. Vuonna 2009 yrityksen nimi muuttettiin Suomen Teholämpö Oy:ksi ja vuotta myöhemmin yrityksen koko liiketoiminta keskitettiin kokonaisuudessaan LVI-alan töihin.

 

Esko Mansala on toiminut, vuodesta 2002 alkaen, yrityksen omistajana ja hoitanut yrityksen toimintaa. 1.9.2019 saimme yrityksen toiseksi omistajaksi Juha Salmen, joka hoitaa työnjohtajan tehtäviä.

 

Esko Mansala on toiminut rakennusalalla vuodesta 1996 ja Juha Salmi on ollut LVI-asentajana sekä työnjohtajana vuodesta 1983.

 

Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille kaikki putkiremontteihin liittyvät rakennustyöt vankalla ammattitaidolla sekä yhdellä ja samalla sopimuksella.

Teholämpö_5.jpg

Periaatteemme on, että kaikki työt tehdään ammattitaidolla ja asiakkaan etu sekä toiveet huomioiden.

Käytössämme on useita luotettavia yhteistyökumppaneita suunnittelu- ja rakennuspuolelta, jotka täydentävät palvelukokonaisuuksiamme. Näin voimme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin taloyhtiöille.