Lämpöremontit

Suomen teholämpö Oy tarjoaa pienille ja keskisuurille taloyhtiöille kokonaisvaltaista LVI-alan palvelua. Teemme kuntokartoituksia, hankesuunnittelua, LVI-suunnittelua sekä urakointipalveluita. Taloyhtiöt voivat tehdä LVI-huoltosopimuksen kanssamme joka takaa huolettomat lämmityskaudet.

Kartoitus

Tarvekartoituksessa tehdään arvio tulevista huolto- ja remonttitarpeista. Kartoitusten pohjalta laaditaan suunnitelmat sekä tarvittavat asiakirjat tarjouspyyntöä varten. Remontin tarpeiden selvittämisessä ja suunnittelussa ei kannata säästellä. Suomen Teholämpö Oy tekee aina puolueettoman tarvekartoituksen sekä yksityskohtaiset suunnitelmat kilpailukykyiseen hintaan. Tarvekartoituksen ja suunnitelmien pohjalta asiakas voi halutessaan kilpailuttaa urakan. Suomen Teholämpö Oy on useimpien valinta kilpailutuksen jälkeenkin.

Suunnittelu

Korjausrakentamisessa kokeneen suunnittelijan merkitys on erittäin suuri. Suunnittelijan ammattitaito on avainasemassa joka näkyy suunnitelmien lopullisessa laadussa. Suunnitelmien tekeminen ja sopivan korjausmenetelmän valinta vaatii korjausrakentamisen erityisammattitaitoa. Suomen Teholömpö Oy:n suunnttelijalla on yli 20 vuoden kokemus LVI-alalta. Pystymme takaamaan laadukkaan lopputuloksen kaikissa kohteissa.

Urakointi

Urakointi on iso osa liiketoimintaamme ja noin puolet kohteista on omia suunnittelukohteita ja toinen puoli muuta kautta tulleiden kohteiden urakointia. Asiakas saa halutessaan meiltä aina vähintään vertailutarjouksen tehtyjen suunnitelmien perusteella.

Urakointipalvelumme käsittää seuraavat palvelut:​

  • Kaukolämpöpakettien huolto ja uusiminen

  • Maalämpölaitteiden säätö, huolto ja asennus

  • Öljylämmitysten uusiminen ja vaihtaminen uuteen lämmitysmuotoon.

  • Käyttövesiputkien uusiminen

  • Remonttipalvelut linjasaneerauksien yhteydessä

  • Viemärikuvaukset (yhteistyökumppani)

  • Viemärisukitus (yhteistyökumppani)

  • IV kanavistojen nuohous (yhteistyökumppani)

  • Huoltotyöt

Tähän kuva 1 teidän omasta kohteesta

Tähän kuva 2 teidän omasta kohteesta

Tähän kuva 3 teidän omasta kohteesta

Huoltosopimus

Huoltosopimukseemme sisältyy kaikki taloyhtiön putki-, lämmitys-, ja ilmanvaihtoasioihin liittyvät pienet ja isot korjaukset ja huollot. Teemme kunkin kohteen tarpeisiin räätälöidyn tarjouksen vuosihuollosta sekä listauksen siihen liittyvistä toimenpiteistä.